El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Domènec Vila, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Jaume Fabà, presidirà dimarts vinent, 28 d’abril, la presentació del balanç dels treballs iniciats en el marc del Codi de Bones Pràctiques Comercials (CBPC) al llarg de la cadena alimentària de Catalunya, i dels contractes comercials entre la producció i la cadena de distribució que s’hi estableixen.
L’acte tindrà lloc a partir de les 17:00 hores, a la seu principal del Departament, a Lleida.
17:00Balanç del Codi de Bones Pràctiques Comercials al llarg de la cadena alimentària de Catalunya.
Departament d'Agricultura (c. Camp de Mart, 35). Lleida (Segrià)El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila, farà balanç dels treballs iniciats en el marc del Codi de Bones Pràctiques Comercials (CBPC) al llarg de la cadena alimentària de Catalunya, i dels contractes comercials entre la producció i la cadena de distribució que s’hi estableixen.



