Sala de premsa

Jornada de networking per a empreses del sector del medi ambient

query_builder   27 maig 2013 14:44

settings_input_antenna Convocatòria

Jornada de networking per a empreses del sector del medi ambient

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, obrirà demà la Jornada Internacionalització de les enginyeries i consultories ambientals catalanes, organitzada pel Departament de Territori i Sostenibilitat i ACC1Ó, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa del govern de Catalunya, en el marc del Programa d'Internacionalització per a les empreses dels àmbits de Territori i Sostenibilitat, Catalan Projects to the World. 
A la sessió es presentarà el primer catàleg dels serveis de les enginyeries i consultories ambientals a Catalunya destinat al mercat internacional. També s'exposaran les principals oportunitats de negoci del sector i s’aprofundirà en les estratègies d'internacionalització agrupada i licitacions internacionals.
 
La jornada vol ser un espai de networking per facilitar el diàleg entre empreses i l‘exploració de sinergies que culminin en acords de cooperació empresarial.

10:00|Jornada "Internacionalització de les enginyeries i consultories ambientals catalanes".Departament de Territori i Sostenibilitat (av. Josep Tarradellas, 2-6)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, obrirà la jornada Internacionalització de les enginyeries i consultories ambientals catalanes, organitzada pel Departament de Territori i Sostenibilitat i ACC1Ó, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa del govern de Catalunya, en el marc del Programa d'Internacionalització per a les empreses dels àmbits de Territori i Sostenibilitat, Catalan Projects to the World