Sala de premsa

La Secretaria d'Infància i Adolescència organitza la I Jornada de Polítiques d'Infància a Catalunya

query_builder   19 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Secretaria d'Infància i Adolescència organitza la I Jornada de Polítiques d'Infància a Catalunya

Coincidint amb l'aniversari de la promulgació de la Convenció dels Drets de la Infància el 20 de novembre de 1989 per l'Assemblea General de les Nacions Unides
La Secretaria d’Infància i Adolescència (SIA) del departament d’Acció Social ha organitzat pel proper dijous, 20 de novembre, la I Jornada de Polítiques d’Infància, coincidint amb l’aniversari de la promulgació de la Convenció dels Drets de la Infància l’any 1989 per l’Assemblea General de les Nacions Unides.
 
La promulgació d’aquesta Convenció, fa gairebé 20 anys, va significar un pas decidit cap un canvi de la percepció adulta sobre el mon infantil que no tan sols reconeixia sinó que potenciava els drets civils, socials i polítics de la infància.
 
Amb aquesta jornada, l’Observatori dels Drets de la Infància de la SIA ofereix una plataforma de debat i de reflexió sobre l’aplicació real dels drets dels menors i així  poder identificar les línies per on cal continuar avançant, tenint en compte les diferents realitats de la infància actual.
 
A través de diferents taules rodones i ponències, es treballarà en els reptes socials i polítics que cal superar per una aplicació més efectiva de la Convenció. També s’estudiarà el paper de les organitzacions civils i de les polítiques públiques en el desenvolupament dels drets de la infància, tant a Catalunya com a altres països de la Unió Europea.
 
La Jornada de Polítiques d’Infància a Catalunya se celebrarà dijous 20 de novembre al Palau de Pedralbes de Barcelona, des de les 9,30 a les 19h. L’acte inaugural serà a les 9,30h, a càrrec del Secretari General del Departament, Jordi Rustullet. La cloenda anirà a càrrec de la Secretària d’Infància i Adolescència, Imma Perez, i serà a les 18,45h.
 

09:30|.Palau de Pedralbes (av. Diagonal 686) |Barcelona (El Barcelonès)

El secretari general d'Acció Social, Jordi Rustullet, inaugurarà la I Jornada de Polítiques d'Infància a Catalunya.