Sala de premsa

El secretari general de l'Esport presenta avui el 18è congrés de l'European College of Sport Sciences

· L'INEFC acollirà una de les cites científiques més importants del món en ciències de l'esport

query_builder   19 juny 2013 17:19

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general de l'Esport presenta avui el 18è congrés de l'European College of Sport Sciences

· L'INEFC acollirà una de les cites científiques més importants del món en ciències de l'esport

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, presentarà avui, a la una de la tarda, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, el 18è congrés de l’European College of Sport Sciences (ECSS), una de les cites científiques més importants del món en ciències de l’esport, que tindrà lloc entre els propers 26 i 29 de juny de 2013 a l’INEFC de Barcelona.
En la presentació, també hi intervindran Agustí Boixeda, director de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC); Hans Hoppeler, expresident de l’ECSS; la Dra. Natàlia Balagué, copresidenta del 18è Congrés (àrea científica), i la Dra. Carlota Torrents, copresidenta del 18è Congrés (àrea organitzativa).
 
L’ECSS és una organització internacional que promou la ciència i la recerca en ciències de l’esport i en medicina esportiva. Després de 17 edicions arreu d’Europa, Barcelona rebrà més de 3.000 d’inscrits experts -rècord d’assistents- dels cinc continents que presentaran 2.452 comunicacions científiques al voltant de les diferents temàtiques relacionades amb la recerca i els darrers avenços en tecnologia esportiva, salut i rendiment esportiu.
 
Enguany el lema del congrés està dedicat a la unificació de les ciències de l’esport, Unifying Sport Science, una oportunitat per trobar punts d’unió entre les diferents disciplines oferint una visió global i innovadora.
 

13:00|Presentació del 18è congrés de l'European College of Sport Sciences.Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet (c. Buenos Aires 56-58)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari general de l’Esport presentarà el 18è congrés de l’European College of Sport Sciences (ECSS), una de les cites científiques més importants del món en ciències de l’esport, que tindrà lloc entre els propers 26 i 29 de juny de 2013 a l’INEFC de Barcelona.