Sala de premsa

El conseller de Cultura i el ministre de Cultura d'Andorra assisteixen a l'espectacle 'Interiors. Poesia i Lied d'Andorra'

query_builder   20 juny 2013 15:54

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Cultura i el ministre de Cultura d'Andorra assisteixen a l'espectacle 'Interiors. Poesia i Lied d'Andorra'

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el ministre de Cultura d’Andorra, Albert Esteve, assistiran demà divendres, 21 de juny, a les 20.00 hores, a l’espectacle Interiors. Poesia i Lied d’Andorra, a l’Auditori del Conservatori del Liceu.
 
L’espectacle presenta un maridatge entre la música i la poesia on es descriuen sentiments i vivències d’Andorra. Els intèrprets són: Dolors Aldea, Mercè Obiols, Josep Ruiz i Lluis Sintes, acompanyats al piano per Alan Branch en col·laboració dels Petits Cantors Lliures del Principat d’Andorra, amb la solista Rosa Maria Ramírez i sota la direcció de Catherine Metayer. L’espectacle ha estat musicat per la compositora Natàlia Solà.
 

20:00|Espectacle 'Interiors. Poesia i Lied d'Andorra'.Conservatori del Liceu (c. Nou de la Rambla, 88)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el ministre de Cultura d’Andorra, Albert Esteve, assistiran a l’espectacle Interiors. Poesia i Lied d’Andorra, a l’Auditori del Conservatori del Liceu.