Sala de premsa

El conseller Vila visita les obres de remodelació del barri de Sant Roc de Badalona

query_builder   20 juny 2013 16:55

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Vila visita les obres de remodelació del barri de Sant Roc de Badalona

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, acompanyat per l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, el secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, el director de l’Incasòl, Damià Calvet i el president de l’Associació de Veïns de Sant Roc, Diego Justícia, visitarà demà divendres, 21 de juny, les obres de remodelació del barri de Sant Roc de Badalona.
Actualment, l’Incasòl ha finalitzat la urbanització d’una plaça pública situada al nord del barri i està construint 28 habitatges del Bloc O, que completaran la quarta fase del procés de substitució dels edificis afectats per aluminosi.
 
La visita començarà a les 17.00 hores al carrer de Jumilla (entre el C. Alfons XIII i la prolongació del C. J Sebastià Bach).
 
El conseller atendrà els mitjans de comunicació al final de la visita.

17:00|Visita a les obres de remodelació del barri de Sant Roc de Badalona.Carrer de Jumilla (entre el c. Alfons XIII i la prolongació del c. J Sebastià Bach)|Badalona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, visitarà les obres de remodelació del barri de Sant Roc de Badalona. L'acompanyaran l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; el secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala; el director de l’Incasòl, Damià Calvet, i el president de l’Associació de Veïns de Sant Roc, Diego Justícia.