Sala de premsa

El conseller Castells inaugura les primeres jornades sobre Llengua i Estadística

query_builder   19 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Castells inaugura les primeres jornades sobre Llengua i Estadística

Primera activitat que s'organitza a l'Estat espanyol sobre la relació entre les dues disciplines
Demà dijous, 20 de novembre, el conseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castells, acompanyat del president de l’IEC, Salvador Giner, inaugurarà les primeres jornades de Llengua i Estadística, la primera activitat que s’organitza a l’Estat espanyol per analitzar la relació d’aquestes dues disciplines científiques.
 
L’objectiu de les Jornades, organitzades per l’Idescat, és elaborar propostes de millora en la relació vital entre llengua i estadística. Les ponències es distribuiran en tres àrees: llengua i activitats estadístiques, que reflexionarà sobre la qualitat dels termes estadístics; llengua i mitjans de comunicació, que analitzarà de quina manera es plasmen als mitjans de comunicació els termes estadístics; i llengua i societat, que avaluarà el grau de comprensió del llenguatge estadístic entre els seus usuaris.

09:30|.Institut d'Estudis Catalans (c. del Carme, 47)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, acompanyat del president de l’IEC, Salvador Giner, inaugurarà les primeres jornades de Llengua i Estadística, la primera activitat que s’organitza a l’Estat espanyol per analitzar la relació d’aquestes dues disciplines científiques.