Sala de premsa

OCUPACIÓ

El conseller Puig ratifica amb Foment, Pimec, CCOO i UGT l'acord per a l'impuls de la negociació col·lectiva i el marc de relacions laborals de Catalunya

query_builder   24 juny 2013 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Puig ratifica amb Foment, Pimec, CCOO i UGT l'acord per a l'impuls de la negociació col·lectiva i el marc de relacions laborals de Catalunya

 
  • A les 16:00 hores a la seu de la Secretaria d’Ocupació i Relacions Laborals (C/ Sepúlveda, 148 – 150.
 
  • El pacte ha introduït la possibilitat de mediació de l’autoritat laboral per fer front a la ultraactivitat dels convenis.
 
Demà 25 de juny, a les 16:00 hores, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, signarà amb els representants de les organitzacions empresarials i sindicals més representatives del país –Foment del Treball, Pimec, CCOO i UGT- la ratificació de l’acord per a l’impuls de la negociació col·lectiva i el marc de relacions laborals de Catalunya.
 
Per part dels agents econòmics i socials, els signants seran el president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà; el president de Pimec, Josep González; el secretari general de CCOO a Catalunya, Joan Carles Gallego, i el secretari de política sindical d’UGT a Catalunya, Camil Ros.
 
Amb aquest acte es ratifica el protocol consensuat entre Generalitat, patronals i sindicats després de tres mesos de negociació, mitjançant el qual s’introdueix la possibilitat de mediació per part de l’autoritat laboral en la resolució de bloqueig en els convenis col·lectius.
 
En acabar l’acte de signatura, del que els mitjans de comunicació en podran prendre imatges, el conseller Puig i la resta de signants de l’acord atendran als mitjans de comunicació.
 
 
L’acte es farà a la seu de la Secretaria d’Ocupació i Relacions Laborals (C/ Sepúlveda 148-150).
 
 
 

16:00|Acord per a l'impuls de la negociació col·lectiva i el marc de relacions laborals de Catalunya .Secretaria d'Ocupació i Relacions Laborals (c. Sepúlveda 148-150)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ratificarà amb Foment del Treball, Pimec, CCOO i UGT l’acord per a l’impuls de la negociació col·lectiva i el marc de relacions laborals de Catalunya.