Sala de premsa

La Filmoteca acull la presentació del desenvolupament de la consola PS4 en el marc de Gamelab

· El dissenyador Mark Cerny explicarà l'evolució de la consola en un acte que tindrà lloc demà a les 12 hores

query_builder   26 juny 2013 18:33

settings_input_antenna Convocatòria

La Filmoteca acull la presentació del desenvolupament de la consola PS4 en el marc de Gamelab

· El dissenyador Mark Cerny explicarà l'evolució de la consola en un acte que tindrà lloc demà a les 12 hores

El dissenyador principal de la PS4, Mark Cerny, presentarà demà, a les 12 hores, el desenvolupament de la consola en el marc de Gamelab 2013 Fira Internacional del Videojoc i de l’Oci Interactiu, l’esdeveniment de l’àmbit del videojoc amb major reconeixement arreu d’Europa.
 
Mark Cerny posarà en relleu els reptes que s'han afrontat en el disseny i en el desenvolupament de la PS4, i quina ha estat l'evolució del model Play Station de Sony des de les primeres versions fins a aquesta nova i esperada consola de joc. Cerny també parlarà de la producció de Knack, el primer joc que està desenvolupant exclusivament per a aquesta plataforma.
 
Cerny és un veterà de la indústria del videojoc, conegut tant per l'èxit dels títols en què ha participat com per la varietat de càrrecs que ha exercit. Durant la seva carrera, de més de tres dècades, ha treballat com a dissenyador, programador, productor i director de jocs als Estats Units i Japó.
 
El Departament de Cultura dóna suport a la novena edició de Gamelab, que se celebra del 26 i el 28 de juny a la Filmoteca de Catalunya.
 
 
Gamelab 2013
 
Gamelab congrega els principals creadors i gurus internacionals dels nous models de negoci com son Mark Cerny, creador de la PS4, qui rebrà el premi llegenda de Gamelab; Michel Ancel, creador de Rayman; Jesse Schell, guru de la gamificació, i el carismàtic Patrice Desilets, creador de Assassin 's Creed. Gamelab estrena emplaçament al cor de la capital catalana: la Filmoteca de Catalunya és el punt neuràlgic on s'analitzen les últimes tendències creatives, tecnològiques i de negoci de la indústria.
 
La novena edició de Gamelab compta amb una secció de networking en què empreses nacionals i internacionals connecten per tal de generar oportunitats potencials de col·laboració dins i fora del nostre territori. Com cada any comptarà amb un país convidat d'honor, que en aquesta ocasió serà Canadà.
 
La primera jornada de Gamelab, celebrada avui, ha comptat amb una gran acollida tant pel que fa les conferències (les presentacions de Rovio i Super Cell han tingut un paper destacat) com a la zona de networking.