Sala de premsa

Dimecres, 3 de juliol, a les 9.00h a Mollet del Vallès. Els mitjans han d'arribar a les 8.30h

Ramon Espadaler inaugura la tercera edició de l'Escola d'Estiu de l'ISPC

query_builder   2 juliol 2013 11:54

settings_input_antenna Convocatòria

Ramon Espadaler inaugura la tercera edició de l'Escola d'Estiu de l'ISPC

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, inaugurarà demà dimecres, 3 de juliol, a les 9.00 hores, la tercera edició de l’Escola d’Estiu de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) que abordarà des de diferents vessants la seguretat a Internet i a les xarxes socials.
 
L'Institut abordarà al llarg de tres dies diferents aspectes relacionats amb la seguretat a Internet: la nostra reputació digital, com els pares i mares poden educar els seus fills, els problemes sorgits dels informers a escoles i universitats, com es protegeix la gent gran, com consumir d'una manera segura, les mesures de prevenció i seguretat que han de prendre les empreses, i una reflexió ètica sobre el nostre comportament a la xarxa.
 
Els mitjans de comunicació han d’arribar a les 8.30h
 

09:00|3a edició de l'Escola d'Estiu de l'ISPC.Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ctra. C-17. km. 13,5)|Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, inaugurarà la tercera edició de l’Escola d’Estiu de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) que abordarà des de diferents vessants la seguretat a Internet i a les xarxes socials.