Sala de premsa

El Departament de Governació i la Diputació de Tarragona amplien la col·laboració per promoure l'ús de les TIC en els ens locals

query_builder   20 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Governació i la Diputació de Tarragona amplien la col·laboració per promoure l'ús de les TIC en els ens locals

Amb aquest nou acord, s'amplia el que ja va ser signat l'any passat entre el Consorci AOC i les diputacions catalanes
El Departament de Governació i Administracions Públiques i la Diputació de Tarragona ampliaran la seva col·laboració per a la promoció i el desenvolupament de projectes i serveis d’administració electrònica en les administracions locals catalanes. El conseller Jordi Ausàs i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, signaran un acord amb aquest objectiu a la seu de la Diputació, divendres, 21 de novembre, a les 11 hores.

Amb aquest nou acord, s’amplia el que ja va ser signat l’any passat entre el Consorci AOC i les diputacions catalanes. Durant la signatura, el conseller Jordi Ausàs estarà acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Francesc Tarragona.

11:00|.Diputació de Tarragona (Passeig de Sant Antoni, 100) |Tarragona (El Tarragonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, signaran un acord per a la promoció de l'ús de les TIC en els ens locals.