Sala de premsa

El conseller Homs presideix demà l'acte inaugural de la commemoració de la Guerra de successió a Manresa i al Bages

query_builder   6 juliol 2013 20:15

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Homs presideix demà l'acte inaugural de la commemoració de la Guerra de successió a Manresa i al Bages

·         A les 20.15 hores Francesc Homs atendrà els mitjans de comunicació
 
El conseller de la Presidència, Francesc Homs, presidirà demà dissabte 6 de juliol l’acte inaugural de la commemoració de la Guerra de successió a Manresa i al Bages, en els 300 anys de l’incendi de Manresa.
 
El conseller Homs arribarà al carrer del Bisbe-Baixada de la Seu de Manresa on serà rebut per l’alcalde de la localitat, Valentí Junyent; el delegat del Govern de la Generalitat a Catalunya Central, Juli Gendrau;  i Adriana Delgado, presidenta del Consell Comarcal del Bages. Posteriorment, es traslladaran cap a l’Ajuntament on els rebran el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet; el comissari de la Commemoració del 1714, Miquel Calçada; i el director del Museu d’Història de Catalunya, Agustí Alcoberro;  entre altres autoritats municipals i comarcals.
 
Posteriorment, aproximadament, a les 20.15 hores, el conseller de la Presidència atendrà els mitjans de comunicació al Saló de Columnes.  Seguidament, Homs signarà al Llibre d’Honor de l’Ajuntament. A les 20.30 hores tindrà lloc l’acte inaugural de la Commemoració de la Guerra de Successió a Manresa i al Bages, en els 300 anys de l’incendi de Manresa, en el qual Homs farà la cloenda.
 
Després de l’acte, a les 21:30 hores aproximadament, tindrà lloc a la plaça Major l’espectacle “La crema de Manresa 1713” on hi participaran entitats de Manresa i la comarca.

20:15|El conseller Homs presideix l'acte inaugural de la commemoració de la Guerra de successió.Ajuntament de Manresa |Manresa (Bages)

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, presidirà l’acte inaugural de la commemoració de la Guerra de successió a Manresa i al Bages, en els 300 anys de l’incendi de Manresa.