Sala de premsa

Valoració del primer semestre de funcionament del mòdul de Presentació telemàtica de demandes civils per part dels procuradors a tot Catalunya

query_builder   9 juliol 2013 16:04

settings_input_antenna Convocatòria

Valoració del primer semestre de funcionament del mòdul de Presentació telemàtica de demandes civils per part dels procuradors a tot Catalunya

El Departament de Justícia, el Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya i el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya fan la valoració dels sis primers mesos de la posada en funcionament del mòdul de Presentació telemàtica de demandes civils per part dels procuradors a tots els partits judicials de Catalunya.
 
L’acte de valoració d’aquesta aplicació informàtica serà a càrrec del conseller de Justícia, Germà Gordó; la jutgessa degana de Barcelona i membre de la Sala de Govern del TSJC, Mercè Caso, i el president del Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya, Ignacio López.
 
El mòdul de Presentació telemàtica de demandes es va posar en funcionament el passat mes de gener, quan es va implementar als 49 partits judicials de Catalunya. En una segona fase, i gràcies a un acord  amb la Sala de Govern del TSJC, es va establir, a partir del 15 de maig d’enguany, l’obligatorietat de presentar telemàticament la majoria de les demandes civils. Un acord que ha suposat un impuls a aquesta nova eina.
 

12:00|Valoració del primer semestre de funcionament del mòdul de Presentació telemàtica de demandes civils per part dels procuradors a tot Catalunya.Departament de Justícia (c. Pau Claris, 81)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Justícia, Germà Gordó; la jutgessa degana de Barcelona i membre de la Sala de Govern del TSJC, Mercè Caso; i el president del Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya, Ignacio López, faran la valoració dels sis primers mesos de la posada en funcionament del mòdul de Presentació telemàtica de demandes civils per part dels procuradors a tots els partits judicials de Catalunya.