Sala de premsa

El president inaugurarà, demà, la XIII Trobada d'Economia a S'Agaró

query_builder   20 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president inaugurarà, demà, la XIII Trobada d'Economia a S'Agaró

El president de la Generalitat, Jose Montilla, inaugurarà demà, divendres 21 de novembre, la XIII Trobada d’Economia a S’Agaró que enguany porta per títol “El rellançament de l'economia: els cicles existeixen”  i que està organitzada per la Fundació Internacional Olof Palme, la Cambra de Comerç de Barcelona i el diari La Vanguardia.
 
A la sessió d’inauguració, que tindrà lloc a les 19.30 hores a l’Hotel S’Agaró, també hi participaran la presidenta de la Fundació Internacional Olof Palme, Anna Balletbó, i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls.
 
El cap de l’Executiu farà el parlament de cloenda de la sessió inaugural i, posteriorment, hi haurà un col·loqui moderat pel director adjunt de La Vanguardia, Enric Juliana.

19:30|.Hotel S'Agaró. (Platja de Sant Pol)|Castell-Platja d'Aro (El Baix Empordà)

El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà la XIII Trobada d’Economia a S’Agaró. A la sessió d’inauguració també hi participaran la presidenta de la Fundació Internacional Olof Palme, Anna Balletbó, i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls. El cap de l’Executiu farà el parlament de cloenda de la sessió inaugural i, posteriorment, hi haurà un col·loqui moderat pel director adjunt de La Vanguardia, Enric Juliana. També hi participarà el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal.