Sala de premsa

Joan Boada participa a la jornada de Portes Obertes de l'ISPC i presenta la campanya "Al cos de Mossos d'Esquadra ja hi ha 2.800 dones. T'hi apuntes?"

query_builder   21 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Joan Boada participa a la jornada de Portes Obertes de l'ISPC i presenta la campanya "Al cos de Mossos d'Esquadra ja hi ha 2.800 dones. T'hi apuntes?"

Demà, 22 de novembre, a les 11:30 hores, a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya
El secretari general Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, participarà demà a les 11:30 hores a la Jornada de Portes Obertes de l’Institut de Seguretat de Catalunya, i presentarà la campanya “Al cos de Mossos d’Esquadra ja hi ha 2.800 dones. T’hi apuntes?”.
 
Aquesta campanya s’emmarca en la convocatòria d’accés al cos de Mossos d’Esquadra, impulsada pel Programa per a l’equitat de gènere del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, per promoure l’accés de les dones al cos. Actualment amb un 20% de dones, el cos de Mossos d’Esquadra és una de les policies d’Europa amb més presència femenina.
 
  
A les 11:30 hores, el secretari general atendrà als mitjans de comunicació  a l’estand de la unitat de Promoció del cos de Mossos d’Esquadra i a continuació, farà un recorregut per les instal·lacions de l’ISPC que podrà ser seguit pels mitjans.

11:30|.Institut de Seguretat de Catalunya (ctra c-17, km 13,5)|Mollet del Vallès (El Vallès Oriental)

El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, participarà a la Jornada de Portes Obertes de l’Institut de Seguretat de Catalunya, i presentarà la campanya Al cos de Mossos d’Esquadra ja hi ha 2.800 dones. T’hi apuntes?.