Sala de premsa

El delegat del Govern visita la cooperativa de Cambrils amb motiu de la campanya de la recollida de l'oliva de la D.O.P. Siurana

query_builder   24 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern visita la cooperativa de Cambrils amb motiu de la campanya de la recollida de l'oliva de la D.O.P. Siurana

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i el director territorial d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Xavier Vicens, visitaran la Cooperativa Agrícola de Cambrils i una finca particular amb motiu de la campanya de recollida de l'oliva, demà dimarts, 25 de novembre. Els acompanyarà l'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges; el president de la D.O.P Siurana, Josep Baiges; el president cooperativa agrícola, Antoni Mendoza, i el gerent, Lluís Abella.
 
La visita començarà a les 16 hores i el punt de trobada serà la cooperativa de Cambrils, des d’on es desplaçaran fins a la finca per observar el procés de recollida de l’oli. Posteriorment, a les 17 hores, tornaran a la cooperativa i faran un recorregut per les instal·lacions. El delegat atendrà els mitjans de comunicació interessats tant a la finca com a la cooperativa.

16:00|.Cooperativa Agrícola de Cambrils (Carretera Cambrils-Montbrió, km 2). Cambrils (Baix Camp)|Cambrils (El Baix Camp)

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i el director territorial d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Xavier Vicens, visitaran la Cooperativa Agrícola de Cambrils i una finca particular amb motiu de la campanya de recollida de l'oliva.