Sala de premsa

Acció Social i Ciutadania impulsa a les Terres de l'Ebre una campanya per promoure l'acolliment d'infants

query_builder   25 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i Ciutadania impulsa a les Terres de l'Ebre una campanya per promoure l'acolliment d'infants

L'exposició "Acolliment: un infant, un temps, una família" estarà instal·lada a partir del dijous al parc de Valletes d'Amposta
La secretària d’Infància i Adolescència del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Imma Pérez, presentarà dimecres la nova campanya per promoure l’acolliment d’infants tutelats. A l’acte, també hi assistirà el director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a les Terres de l’Ebre, Adam Tomàs.
 
Amb aquesta iniciativa, el Departament fa una aposta ferma per motivar noves famílies acollidores i fer realitat el dret dels infants a viure en família. La campanya consisteix en una exposició interactiva i itinerant per diverses ciutats de Catalunya. A les Terres de l’Ebre, la mostra “Acolliment: un infant, un temps, una família” s’inaugurarà el dijous 27 de novembre al parc de Valletes d’Amposta.
 
L’acolliment simple en família aliena és la millor manera d’atendre adequadament les necessitats de l’infant que es troba en situació de risc. La família acollidora li procura l’afecte i l’atenció educativa necessària per a la seva integració en la societat i, sempre que sigui possible, el retorn amb la família natural. És per això que l’acolliment és un servei a l’infant que ho necessita.

18:00|.Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre. Palau Abària (c. Montcada, 23)|Tortosa (El Baix Ebre)

La secretària d’Infància i Adolescència, Imma Pérez, presentarà en roda de premsa la campanya “Acolliment: un infant, un temps, una família”