Sala de premsa

El secretari general del DAR, Xavier Castella, inaugura demà les jornades EcoSostenible Wine

query_builder   25 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general del DAR, Xavier Castella, inaugura demà les jornades EcoSostenible Wine

Més de 200 experts debatran sobre viticultura ecològica
El secretari general del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Xavier Castella, acompanyat del director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Joan Aguado, inaugura demà, a partir de les 9:00 hores, les jornades tècniques internacionals de producció ecològica i vitivinicultura sostenible EcoSostenible Wine, organitzades per l’INCAVI, conjuntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que se celebren al Fòrum Berger, de Vilafranca del Penedès, els dies 26 i 27 de novembre.
 
Un total de 200 experts d’arreu de l’estat espanyol, de països com França, Alemanya, Itàlia i Estats Units es reuniran per conèixer les darreres novetats en vitivinicultura ecològica. En les Jornades es posarà èmfasi tant en els aspectes normatius com en les tècniques vitivinícoles i enològiques, entenent aquest tipus de producció com una font de competitivitat del sector vitivinícola.
 
Amb EcoSostenibleWine es pretén que el sector productiu adquireixi el coneixement de la problemàtica de la sostenibilitat i les possibles solucions per tal d’obtenir un posicionament adequat davant d’uns hàbits de consum, els de productes sostenibles i ecològics, que tenen cada cop més adeptes.
 
Un dels principals objectius de l’INCAVI és la recerca i la innovació en matèria vitivinícola i la difusió de tecnologia que pugui afavorir el posicionament del sector vitivinícola. Aquestes jornades, doncs, integren aquestes dues finalitats i durant dos dies, experts, científics i professionals d’arreu del món presentaran els darrers estudis en matèria de producció sostenible i vitivinicultura ecològica.
 
Per més informació: http://quiro.uab.es/ecososteniblewine/.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Jornades EcoSostenible Wine
DIA:
Dimecres, 26 de novembre de 2008
HORA:
09:00 hores
LLOC:
Fòrum Berger i Balaguer
Rambla Nostra Senyora, 6
Vilafranca del Penedès
 
 
25 de novembre de 2008

09:00|.Fòrum Berger i Balaguer (Rambla Nostra Senyora, 6)|Vilafranca del Penedès (L' Alt Penedès)

El secretari general del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Xavier Castella, acompanyat del director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Joan Aguado, inaugurarà EcoSostenible Wine.