Sala de premsa

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, es reuneix amb els alcaldes dels municipis afectats per les pluges torrencials d'aquest estiu

La reunió tindrà lloc a l'Ajuntament de Bellcaire d'Urgell, aquest diumenge 15 de setembre, a les 12 hores

query_builder   13 setembre 2013 16:27

settings_input_antenna Convocatòria

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, es reuneix amb els alcaldes dels municipis afectats per les pluges torrencials d'aquest estiu

La reunió tindrà lloc a l'Ajuntament de Bellcaire d'Urgell, aquest diumenge 15 de setembre, a les 12 hores

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, es reunirà amb els alcaldes dels setze municipis afectats per les pluges torrencials d’aquest estiu: Alàs i Cercs (Alt Urgell), Alcarràs (Segrià), les Avellanes i Santa Linya (Noguera), Bellcaire d’Urgell (Noguera), Bellmunt d’Urgell (Noguera), Biosca (Segarra), Castellserà (Urgell), Cava (Alt Urgell), Corbins (Segrià), Estamariu (Alt Urgell), la Sentiu de Sió (Noguera), la Seu d’Urgell (Alt Urgell), Montferrer i Castellbò (Alt Urgell), Montgai (Noguera), Penelles (Noguera) i les Valls de Valira (Alt Urgell).
 
En la reunió que tindrà lloc a l’Ajuntament de Bellcaire d’Urgell, aquest diumenge 15 de setembre, a les 12 hores, també hi participaran el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré; el president del Consell Comarcal de la Noguera, Pere Prat; el director general d'Administració Local, Jordi Souto; i el director territorial de Governació a Lleida, Jordi Curcó.
 
A l’inici de la reunió els mitjans gràfics podran prendre imatges i, en acabat, hi haurà l’atenció a la premsa per part de la vicepresidenta del Govern.
 

12:00|La vicepresidenta es reuneix a Bellcaire d'Urgell amb els alcaldes dels municipis afectats per les pluges i inaugura la urbanització de diversos carrers .Ajuntament de Bellcaire d'Urgell (pl. Major, 1)|Bellcaire d'Urgell (Noguera)

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, es reunirà amb els alcaldes dels setze municipis afectats per les pluges torrencials d'aquest estiu. Posteriorment, juntament amb l'alcalde de Bellcaire d'Urgell, Xavier Bergé, inaugurarà la urbanització i l'enjardinament de diversos carrers d'aquesta població. L'acompanyarà el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré; el president del Consell Comarcal de la Noguera, Pere Prat; el director general d'Administració Local, Jordi Souto; i el director territorial de Governació a Lleida, Jordi Curcó.