Sala de premsa

El delegat del Govern visita el municipi de Marçà

query_builder   25 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern visita el municipi de Marçà

Xavier Sabaté es reunirà amb l'alcalde i altres membres del consistori i farà un recorregut per la població per conèixer sobre el terreny els projectes de futur
El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, farà demà dimecres, 26 de novembre, una visita institucional a Marçà per conèixer amb més profunditat diversos projectes de futur del municipi. El delegat arribarà a les 12.30 hores a l’Ajuntament, on el rebrà l’alcalde de la població, Josep Maria Piqué, i altres membres del consistori.
 
Després d’una breu reunió i de signar el llibre d’honor, Sabaté farà un recorregut per la població. La primera parada, a les 13 hores, serà el carrer Major, finançat amb 312.000 del PUOSC pel 2009.  
 
A continuació, a les 13.30h hores, el delegat visitarà les obres d’ampliació del CEIP Anicet Villar (ZER Baix Priorat), situat a la plaça de les Arenes, acompanyat del director del centre educatiu, Jordi Bárdenas. Les obres, amb un pressupost de 992.829 euros, van començar el maig passat i consisteixen en la construcció de l’espai polivalent, cuina i biblioteca. D’aquesta manera, el CEIP passarà de tenir dues unitats a tenir-ne quatre.
 
Tot seguit, Sabaté es desplaçarà al futur Centre d’Interpretació de la Tortuga Mediterrània (amb un finançament inicial de 40.000 euros del PUOSC pel 2012), acompanyat del tècnic responsable, Lluís Pena.

12:30|.Ajuntament (plaça de les Arenes, 1)|Marçà (El Priorat)

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, farà una visita institucional a Marçà per conèixer amb més profunditat diversos projectes de futur del municipi. El delegat arribarà a l’Ajuntament on el rebrà l’alcalde de la població, Josep Maria Piqué, i després farà una visita al municipi.