Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila assisteix a la reunió del Consell Territorial del Sistema per a l'Autonomia i Atenció a la Dependència

query_builder   26 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila assisteix a la reunió del Consell Territorial del Sistema per a l'Autonomia i Atenció a la Dependència

El Consell debatrà el sistema de copagament i l'acreditació de centres, serveis i entitats
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, assistirà el proper dijous a la reunió del Consell Territorial del Sistema per l’Autonomia i Atenció a la Dependència. La trobada amb la ministra d’Educació, Política Social i Esports. Mercedes Cabrera, i la resta de consellers de les comunitats autònomes començarà a les 11:00 hores. Un cop acabada la reunió, sobre les 13:00 hores, la consellera atendrà els mitjans de comunicació.
 
La reunió del Consell servirà per debatre el projecte d’acord sobre el sistema de copagament de les prestacions recollides a la Llei de la dependència així com el reglament d’acreditació de centres, serveis i entitats.

11:00|.Ministeri d'Educació, Polítiques Socials i Esports (c. Alcalá, 34)| (Comunitat de Madrid)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, assistirà a la reunió del Consell Territorial del Sistema per a l’Autonomia i Atenció a la Dependència. Un cop acabada la reunió, sobre les 13.00 hores, la consellera atendrà els mitjans de comunicació.