Sala de premsa

Recepció dels guardonats amb les Medalles Macià 2008

query_builder   26 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Recepció dels guardonats amb les Medalles Macià 2008

El proper dijous, 27 de novembre, el delegat del Govern, Jordi Martinoy, i la directora dels serveis territorials de Treball, Núria Arnay, oferiran una recepció als gironins guardonats amb les medalles Macià d'aquest any
El proper dijous, 27 de novembre, el delegat del Govern, Jordi Martinoy, i la directora dels serveis territorials de Treball, Núria Arnay, oferiran una recepció als gironins guardonats amb les medalles Macià d’aquest any.
 
Joan Fausto Martí Casadellà
Constructor i empresari. Nascut el 1936. Proposat per l’organització de la patronal de Foment del Treball amb el suport del Comitè executiu de la FOEG. President de la patronal gironina, Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG) de l’any 2005. Aquest any se celebra el 175è aniversari de la presència de la nissaga Martí en el sector de la construcció i el 25è aniversari de la seva presència en el sector turístic.
 
Joaquim Fontdecaba i Vidal
Pescador. Nascut el 1933. Proposat pel Sr. Genaro Amigo, President de la Federación Nacional de Cofradías de Pescadores. Amb el suport de la Sra. Magda Casamitjana, alcaldessa de Roses. Ha dirigit la Confraria de Pescadors de Roses durant 30 anys i l’entitat Pescadors de Roses. Ha dirigit la Federació Territorial de Confraries de Pescadors de Girona, durant 10 anys. Ha estat vicepresident de la Federación Nacional de Cofradías de Pescadores durant 8 anys. Nomenat representant a nivell nacional del Comitè consultiu de Pesca del Mediterrani a Brussel·les. Membre de la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors.
 
L’acte és obert a la premsa i a tots els mitjans gràfics.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
Acte: Recepció dels guardonats amb les medalles Macià 2008
Dia: Dijous, 27 de novembre de 2008
Hora: 11:00 h
Lloc: Sala d’actes de la Delegació del Govern. Av. Jaume I, 9 de Girona
 
Girona,  25 de novembre de 2008

11:00|.Delegació del Govern (av. Jaume I, 9)|Girona (El Gironès)

El delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, i la directora dels serveis territorials de Treball, Núria Arnay, oferiran una recepció als gironins guardonats amb les Medalles Macià 2008.