Sala de premsa

Benestar Social i Família lliura la Medalla Centenària a María Pérez i Ángeles Luna

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Carme Canela, en farà el lliurament

query_builder   25 setembre 2013 09:29

settings_input_antenna Convocatòria

Benestar Social i Família lliura la Medalla Centenària a María Pérez i Ángeles Luna

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Carme Canela, en farà el lliurament

María Pérez i Ángeles Luna rebran la Medalla Centenària de Benestar Social i Família aquest dijous. La directora dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Carme Canela, els lliurarà la medalla a la residència Centre Parc de Barcelona. A l’acte també hi assistiran familiars i amics, així com representants de l’Ajuntament, el personal i la direcció de la residència.
 
María Pérez Frías va néixer l’1 de desembre de 1912 a Valdemaluque, un poblet de Soria. Un cop casada es va traslladar a Burgo de Osma i finalment, l’any 1986, s’instal·la a Barcelona per estar a prop dels seus tres fills. També té sis néts i set besnéts.
 
Ángeles Luna Luna va néixer el 2 d’agost de 1913 a Illana (Guadalajara). Es va traslladar a Barcelona i es va instal·lar al barri de Sants. A Catalunya va treballar en la indústria tèxtil i va ser representant sindical.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

16:30|Medalla Centenària.Residència Centre Parc (av. Madrid, 210)|Barcelona (Barcelonès)

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Barcelona, Carme Canela, lliurarà la Medalla Centenària del Departament a les senyores María Pérez i Ángeles Luna.