Sala de premsa

RECORDATORI ACREDITACIONS: El vicepresident del Govern fa balanç de mitja legislatura amb la conferència "Catalunya líder, Catalunya al món"

query_builder   26 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

RECORDATORI ACREDITACIONS: El vicepresident del Govern fa balanç de mitja legislatura amb la conferència "Catalunya líder, Catalunya al món"

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, pronunciarà demà dijous, 27 de novembre, la conferència "Catalunya líder, Catalunya al món" de balanç dels dos primers anys de legislatura.
L’acte s’iniciarà a les 19.30 hores a la Torre Agbar de Barcelona. Comptarà amb la presència del president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach; el conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura; de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs; de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal; de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras; d’Agricultura, Joaquim Llena; de Treball, Mar Serna, i d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila. També hi assistiran el director de l’Institut Ramon Llull, Josep Bargalló; la secretària d’Afers Exteriors, Roser Clavell, i la secretària general de l’Esport, Anna Pruna, entre d’altres.
 
 
 
IMPORTANT ACREDITACIONS: Us recordem que els mitjans que cobreixin l’acte s’han d’acreditar abans de demà dijous 27 de novembre a les 12.00 hores, enviant un correu electrònic a l’adreça premsa.vicepresident@gencat.catindicant el nom i cognom, DNI, mitjà i tasca a realitzar. Només podran accedir a la sala els mitjans que disposin d’acreditació.,

19:30|.Torre Agbar (Av. Diagonal 209-211)|Barcelona (El Barcelonès)

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, pronunciarà la conferència "Catalunya líder, Catalunya al món" de balanç dels dos primers anys de legislatura. L'acte comptarà amb la presència del president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, així com de consellers i altres membres del Govern.