Sala de premsa

El president Mas lliurarà demà, dimecres, les Medalles i Plaques Josep Trueta al mèrit sanitari

query_builder   1 octubre 2013 11:49

settings_input_antenna Convocatòria

El president Mas lliurarà demà, dimecres, les Medalles i Plaques Josep Trueta al mèrit sanitari

 
·        El Govern distingeix enguany set professionals i tres entitats que han destacat  pels serveis prestats en el progrés i millora de la sanitat
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller de Salut, Boi Ruiz, presidirà demà, dimecres, 2 d’octubre, l’acte de lliurament de les Medalles i Plaques Josep Trueta al mèrit sanitari, que enguany han estat atorgades a set persones i tres entitats. La cerimònia tindrà lloc a les 18.30 hores, al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat.
 
Aquests guardons, concedits anualment pel Govern, distingeix aquelles persones i entitats que, pels seus mèrits, han destacat de manera significativa pels serveis prestats amb vista al progrés i a la millora de la sanitat. Les Medalles i Plaques Josep Trueta van ser creades l’any 1997, coincidint amb el centenari del naixement del reconegut doctor i científic català.
 
L’acte de lliurament s’iniciarà amb unes paraules de benvinguda per part del conseller Ruiz; tot seguit, la secretaria general del Departament de Salut, Roser Fernández, farà la lectura del decret de concessió d’aquests Premis, que seran lliurats als guardonats pel president Mas. El doctor Josep Ma. Vilà, president de l’Institut Català d’Oncologia (ICO), parlarà en nom dels premiats, i el president de la Generalitat clourà l’acte amb un parlament.
 
Així, els guardonats amb la Medalla Josep Trueta 2013 són: l’especialista en medicina de l’esport, Miquel Albanell i Pemán; el farmacèutic Miquel Almansa i Calzado; la diplomada en infermeria Margarita Coll i Falgas; el metge especialista en medicina preventiva i salut pública, Albert J. Jovell i Fernández; el pediatra Gonçal Roch i Soler; l’especialista en oncologia, Rafael Rosell i Costa; i l’especialista en hematologia, Josep Ma. Vilà i Cortasa.
 
Pel que fa a la Placa Josep Trueta ha estat concedida a l’Associació Osona contra el càncer, la Fundació Barraquer i la companyia Grifols S.A.
 
Nota: S’adjunta link per a més informació sobre els guardonats : http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=220150&idioma=0
 
 

18:30|El president Mas lliurarà les Medalles i Plaques Josep Trueta al mèrit sanitari.Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat (Plaça de Sant Jaume, s/n)|Barcelona - Palau de la Generalitat (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller de Salut, Boi Ruiz, presidirà l’acte de lliurament de les Medalles i Plaques Josep Trueta al mèrit sanitari, que enguany han estat atorgades a set persones i tres entitats, que s'han distingit pels serveis prestats per al progrés i la millora de la sanitat. En el decurs del lliurament, hi intervindrà el conseller Ruiz; el doctor Josep M. Vilà, que parlarà en nom dels guardonats, i el president Mas, que clourà l'acte.