Sala de premsa

El delegat del Govern a Tarragona oferirà demà una recepció als guardonats amb les Medalles i Plaques al treball President Macià

query_builder   26 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern a Tarragona oferirà demà una recepció als guardonats amb les Medalles i Plaques al treball President Macià

El president del Celler de Capçanes, Francesc Blanch; el comptable de Newark Joan Antoni Marcè, i el pèrit agrícola Joan Gamundi recolliran el reconeixement el proper divendres en un acte a Barcelona presidit per la consellera de Treball
El delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté; el director territorial de Treball, Josep Maria Solanes, i el director territorial d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Xavier Vicens, rebran demà dijous, 27 de novembre,  als guardonats amb les Medalles i Plaques al treball President Macià.
 
També hi assistiran el regidor de Governació d’Alcover, Julián Sánchez; el president del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles de Catalunya a Tarragona, Santi Llurba; l’alcalde de Capçanes, Jaume Ramon Pena.
 
L’acte de lliurament de guardons es farà a Barcelona el proper divendres, 28 de novembre, i serà presidit per la consellera de Treball, Mar Serna.
 
Les plaques i medalles al treball President Macià volen recompensar tant a treballadors com a empreses pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l'impuls de l’economia catalana. També són un reconeixement als treballadors i als empresaris que s'han distingit per la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball, i a les empreses i les entitats que han adoptat millores i iniciatives de progrés en l’ordre laboral. La concessió d’aquests guardons, que es van crear l’any 1938, és oberta a qualsevol persona o entitat.
 
Els guardonats del Camp de Tarragona són el Celler de Capçanes, el comptable de Newark Joan Antoni Marcè i el pèrit agrícola Joan Gamundi. L’empresa Borges, també premiada, ja va participar a la recepció que es fa realitzar el 17 de novembre a la Delegació del Govern a Lleida.
 
PLACA AL TREBALL:
 
Celler Capçanes i Secció de Crèdit, S.C.C.L.
 
Cooperativa viticultora. Per les seves polítiques de responsabilitat social empresarial, duent a terme la tasca de divulgació de l’esforç de tot un poble abocat a la producció de vi.
 
MEDALLES AL TREBALL:
 
Joan Antoni Marcè Prats
 
Comptable. En reconeixement a la seva honestedat en el compliment del deure i la seva fidelitat vers l’empresa Newark Group International, on ha treballat durant 50 anys.
 
Joan Gamundi Vila
 
Pèrit agrícola. Pels seus esforços per estudiar i millorar el sector agrari i la seva passió per transmetre el seu coneixement a més de 1.500 pagesos.

13:00|.Delegació del Govern a Tarragona (c. Sant Francesc, 3)|Tarragona (El Tarragonès)

El delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté; el director territorial de Treball, Josep Maria Solanes, i el director territorial d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Xavier Vicens, rebran els tarragonins guardonats amb les Medalles i Plaques al treball President Macià.