Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila inaugura el Centre Residencial d'Acció Educativa 'Pla de la Selva' de Sils

query_builder   27 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila inaugura el Centre Residencial d'Acció Educativa 'Pla de la Selva' de Sils

L'equipament ofereix 10 places concertades per la Generalitat
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper divendres el Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) ‘Pla de la Selva’ de Sils. Acompanyaran la consellera l’alcalde de Sils, Martí Nogué; el director general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Xavier Soley; i el director dels serveis territorials d’Acció Social i Ciutadania a Girona, Josep Viñas.
 
El CRAE ‘Pla de la Selva’, gestionat per la Fundació RESILIS, ofereix 10 places a menors d’entre 3 i 18 anys concertades per Acció Social i Ciutadania. El Departament també ha subvencionat amb 90.000 euros l’adequació i reforma del local que acull el centre.
 
Els Centres Residencials d’Acció Educativa són establiments que ofereixen als i les menors un recurs al medi familiar quan aquest és inexistent, s’ha deteriorat o té greus dificultats per cobrir les seves necessitats bàsiques. Substitueixen temporalment la família en els casos en que l’Administració detecta una situació de desemparament en el menor i ha suspès temporalment l’exercici de la pàtria potestat als pares.

13:30|.Centre residencial (c. Ramon Llull, 10-12)|Sils (La Selva)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el Centre Residencial d’Acció Educativa Pla de la Selva de Sils.