Delegació a Tarragona

Joaquim Nin: "Ryanair dóna excuses sense fonaments".

query_builder   26 juliol 2011 19:43

event_note Nota de premsa

Joaquim Nin: "Ryanair dóna excuses sense fonaments".


El delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, afirma que “la decisió de la companyia Ryanair d’abandonar la base operativa de Reus a la tardor amb l’argument que el Govern no compleix els compromisos és una excusa que no s’ajusta a la veritat”.

Nin ha reiterat les manifestacions que ja va fer el passat mes de juny quan la companyia anunciava la possibilitat de no programar vols a l’hivern a l’aeroport de Reus. El delegat del Govern assegura que “aquest territori disposa d’un potencial extraordinari, d’una solvència administrativa inqüestionable i d’uns agents socials i institucionals compromesos amb el progrés del territori. Per això, no entenem la decisió de la companyia irlandesa”. Nin ressalta que “fins que el territori no pugui assumir la gestió de l’aeroport de Reus, seguirem patint les decisions arbitràries de la companyia Ryanair” .
 
El delegat del Govern convocarà una reunió urgent del Grup de Treball de l’Aeroport de Reus, el pròxim dijous, a les 9h, per analitzar la situació amb tots els seus integrants, ja que “estic convençut que entre tots els agents serem capaços de fer avançar l’aeroport de Reus, perquè és el que es mereix aquest territori”. Per a Joaquim  Nin “és irrenunciable disposar de la gestió de l’aeroport de Reus. No té sentit que aquest, ni el de Girona o el de Sabadell, continuïn gestionats des de l’Estat. Des del territori, com es fa a molts altres indrets del món, podríem gestionar millor les aliances i negociar amb les companyies low cost per a la seva implantació. Els agents socials i institucionals hem de tenir presència destacada als òrgans gestors de l’aeroport, per consensuar i acordar les millor estratègies”.