Bombers

Els Bombers de la Generalitat busquen un altre home desaparegut al canal de Seròs

query_builder   18 agost 2011 14:17

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat busquen un altre home desaparegut al canal de Seròs

  • Les dotacions activades a primera hora per la recerca, encara infructuosa, a Sudanell també busquen un home de nacionalitat txeca desaparegut a la nit
 
Els Bombers de la Generalitat continuen rastrejant el canal de Seròs al seu pas per la població de Sudanell (el Segrià) en la recerca de l’home desaparegut ahir al vespre. A hores d’ara hi treballen 10 dotacions: 2 dotacions de la Unitat Subaquàtica del Grup d’Actuacions Especials, GRAE, 2 unitats de gossos especialitzats en rescats aquàtics del Grup de Recerca Caní, GRC, 5 dotacions terrestres de suport i 1 helicòpter de comandament.
En aquests moments, el dispositiu de recerca està muntat a la zona del canal situada entre Torres de Segre i Sudanell. La Confederació Hidrogràfica de l’Ebre ha tancat les comportes del pantà d’Utxesa per a facilitar la tasca de l’operatiu.
 
A banda de la recerca activada a primera hora, encara infructuosa, els Bombers desplaçats a la zona busquen el rastre d’una altra persona, un home de mitjana edat i nacionalitat txeca què, segons la denúncia feta per una dona aquest matí, va desaparèixer a les dues de la matinada al mateix canal de Seròs, a l’alçada d’Albatàrrec.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 18 d’agost de 2011
13.44 hores