Bombers

Els Bombers de la Generalitat treballen en dos incendis, a Valls i la Canonja

Una persona ferida lleu en un incendi en un bar de Lleida

query_builder   22 agost 2011 14:34

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat treballen en dos incendis, a Valls i la Canonja

Una persona ferida lleu en un incendi en un bar de Lleida

Deu dotacions terrestres i dues d’aèries dels Bombers de la Generalitat estan treballant en un foc de matolls i canyes a Valls, del que se n’ha rebut l’avís a les 13.18 hores. Concretament, el foc és al sud-oest de Valls, a tocar del quilòmetre 6 de la carretera C-37. Segons les primeres estimacions, la superfície afectada no supera la mitja hectàrea.
 
Per una altra banda, els Bombers de la Generalitat també han treballat en l’extinció d’un altre incendi, a l’est del nucli urbà de la Canonja. El foc, hores d’ara, està en fase de control. En aquest cas la superfície afectada ha estat de 6.000 metres quadrats de matolls i canyes, al nord del polígon Entrevies i la carretera N-340a. En aquest incendi, en què hi han treballat 9 dotacions terrestres i 2 helicòpters, han quedat afectades algunes barraques d’hort i una línia elèctrica. Els Bombers remullen en aquests moments l’àrea afectada pel foc, l’origen del qual encara no s’ha determinat.
 
Cal destacar que en cap d’aquests incendis no ha resultat afectada cap persona i no ha fet falta fer cap desallotjament.
 
D’altra banda, els Bombers han rebut l’avís a les 12.47 hores d’un incendi en un bar situat al Gran Passeig de Ronda, número 168, de Lleida. Quatre dotacions dels Bombers s’han desplaçat fins al lloc i han apagat en poc menys de mitja hora el foc, que hauria estat originat per una anomalia elèctrica. A causa del fum, la persona propietària del local ha estat atesa al lloc per inhalació lleu de fum.
 
 
Cerdanyola del Vallès, dilluns 22 d’agost
14.35 hores