Salut

Boi Ruiz visita l'Hospital de Martorell, on s'ha produit un incendi aquest migdia

query_builder   3 setembre 2011 18:04

event_note Nota de premsa

Boi Ruiz visita l'Hospital de Martorell, on s'ha produit un incendi aquest migdia

El conseller de Salut ha reconegut la tasca dels professionals en gestionar la situació i ha destacat el bon funcionament dels serveis i protocols d'emergència
 
Es preveu que el Servei d'Urgències de l'Hospital de Martorell tornarà a funcionar amb normalitat aquesta nit
 
El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha visitat aquesta tarda l'Hospital de Martorell, on s'ha produït un incendi al migdia, a l'àrea d'Urgències del centre. Els responsables del centre i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han explicat al conseller l'activació i el funcionament dels protocols d'emergència. "Tot ha funcionat correctament. Res no ha estat improvisat", segons Ruiz.
 
El foc ha estat controlat pels Bombers abans de les 14h, però el Servei d'Urgències romandrà tancat fins a aquest vespre. Per aquest motiu, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat a l'Hospital de Bellvitge sis pacients que estaven esperant a l'Hospital de Martorell per ser atesos d'urgència (cap d'ells era greu).
 
A més, el SEM ha activat dues unitats preventives per si fos necessari traslladar possibles urgències cap a d'altres hospitals fins que el Servei d'Urgències de l'Hospital de Martorell funcioni amb normalitat.