Immigració

Cartell gira Filmets 2011 Tremp

Tremp acull la gira de curtmetratges "Filmets per la convivència" 2011

La sessió serà dijous 15 de setembre al Museu Comarcal de Ciències Naturals

query_builder   9 setembre 2011 15:01

event_note Nota de premsa

Tremp acull la gira de curtmetratges "Filmets per la convivència" 2011

La sessió serà dijous 15 de setembre al Museu Comarcal de Ciències Naturals

És una iniciativa del Festival Internacional de Filmets de Badalona i el Departament de Benestar Social i Família
Cartell de la gira Filmets 2011 a Tremp
El Museu Comarcal de Ciències Naturals del Pallars Jussà (Passeig del Vall, 13, Tremp) acollirà el proper dijous 15 de setembre a les 19:00 hores la gira de curtmetratges “Filmets per la convivència” 2011, que organitza el Festival Internacional de Filmets de Badalona i la Direcció General per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família. En aquesta sessió, compta també amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pallars Jussà.
 
En aquesta tercera edició de la gira es presenten vuit curts de quatre països: Estats Units d’Amèrica, Espanya, Itàlia i França, en versió original subtitulada, que seran projectats de forma gratuïta. El material seleccionat inclou treballs referents a l’obtenció de papers, les fronteres, els prejudicis o l’accés als drets civils.
Les temàtiques presentades constitueixen, com cada any, una crida a la reflexió sobre diversos àmbits relacionats directament o indirectament amb el món de la immigració i les relacions humanes entre persones de diferents orígens.
L’objectiu és apropar aquestes propostes a la població en general, enteses com una invitació a abordar les migracions i la convivència entre cultures des d’una perspectiva constructiva i que incita a la reflexió.
 
“Filmets per la convivència” és una secció del Festival Internacional de Filmets de Badalona patrocinada per la Direcció General per a la Immigració. Recopila i premia els curtmetratges presentats a concurs durant el certamen, que aquest novembre arriba a la seva 37a edició. Posteriorment, els mateixos materials conformen el catàleg de la gira que, per aquest 2011, té confirmades sessions a Berga (23 de setembre), Bell-lloc d’Urgell (7 d’octubre), Lloret de Mar (20 d’octubre), Girona (24 de novembre) i Alcanar (18 de desembre).
 
Més informació: www.festivalfilmets.cat
 
9 de setembre de 2011

1  

Fitxers adjunts

Cartell Filmets Tremp

Cartell Filmets Tremp
JPG | 245