Interior

El conseller d'Interior crida a celebrar una jornada reivindicativa amb convivència i civisme

query_builder   10 setembre 2011 13:09

event_note Nota de premsa

El conseller d'Interior crida a celebrar una jornada reivindicativa amb convivència i civisme

Felip Puig assisteix a l’assaig general dels actes de la Diada del Parlament i comparteix amb comandaments i l’escamot de gala dels Mossos d’Esquadra els preparatius d’aquesta jornada
El conseller d’Interior, Felip Puig, ha dit aquest matí que “intentarem garantir que els actes de la Diada discorrin amb la màxima convivència”. El conseller Puig ha fet una crida a la ciutadania perquè “cadascú faci la seva aportació des del punt de vista pacífic de convivència, civisme i responsabilitat”. I ha afegit que “espero que demà sigui una Diada carregada de llibertat i que la societat catalana es pugui expressar amb la màxima llibertat”. El conseller d’Interior ha explicat que més de mil efectius del cos de Mossos d’Esquadra “vetllaran perquè les múltiples expressions que demà es manifestaran es desenvolupin amb la major de les correccions, amb el compliment de la llei i projectant una bona imatge del país”.
 
En declaracions als mitjans de comunicació, el mandatari català ha explicat també que la policia catalana “igual que la d’Estats Units, la d’Europa i la de l'Estat espanyol té l’alerta encesa” davant del fet que demà és el desè aniversari dels atacs de les Torres Bessones. Puig ha volgut deixar ben clar que “no tenim cap indicació ni  informació” que alerti de cap acció terrorista “però no podem baixar la guàrdia i els nostres dispositius estan preparats i al màxim d’amatents”. Puig ha aprofitat la seva assistència a l’assaig per repassar amb els comandaments policials els dispositius de seguretat de demà. Així mateix, el conseller d’Interior i el director de la Policia han compartit amb el cos de gala dels Mossos d’Esquadra “l’orgull que el cos contribueixi amb orgull en aquesta Diada”.