Bombers

Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi forestal a Batea (Terra Alta), que ja es troba en fase de control

Incendi en una cuina d'una casa a Santa Eugènia de Berga amb dos intoxicats molt lleus

query_builder   16 setembre 2011 07:29

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi forestal a Batea (Terra Alta), que ja es troba en fase de control

Incendi en una cuina d'una casa a Santa Eugènia de Berga amb dos intoxicats molt lleus

 
Els Bombers de la Generalitat van ser alertats, a les 20.57 hores d’ahir a la nit, d’un incendi forestal al costat de la carretera C-221 al punt quilomètric 69, al terme municipal de Batea.
 
Durant la nit han treballat en les tasques d’extinció de l’incendi una vintena de dotacions terrestres que a les 02.53 hores ja donaven el foc en fase de control. De moment no es tenen dades de la superfície afectada per l’incendi.
 
A primera hora d’aquest matí s’incorporen a les tasques d’extinció, per donar suport a la vintena d’unitats terrestres, tres mitjans aeris (un helicòpter de comandament i dos helicòpters bombarders).
 
Segons informa el Servei Català de Trànsit, la carretera C-221 ha estat tallada fins a les 04.15 hores d’aquesta matinada, i des d’aquest moment, i fins les 05.30 hores s’ha donat pas alternatiu. En aquests moments la circulació ja està totalment restablerta.
 
Cal destacar que a causa de l’incendi cap persona ha resultat ferida i tampoc ha estat necessari fer cap desallotjament. Fins al lloc també s’han desplaçat deu dotacions del cos de Mossos d’Esquadra.
 
 
Incendi en una cuina d’una casa a Santa Eugènia de Berga amb dos intoxicats molt lleus
 
A les 21.37 hores, també d’ahir a la nit, els Bombers rebien l’avís d’un incendi en una casa a Santa Eugènia de Berga, a la carretera d’Arbúcies número 132.
 
Fins al lloc es van desplaçar tres dotacions dels Bombers que a les 21.49 hores ja donaven el foc per extingit. L’incendi va cremar únicament la campana extractora de la cuina.
 
Dues persones de 23 i 46 anys, que es trobaven a l’interior de la casa en el moment de l’incendi, van ser ateses per efectius sanitaris al mateix lloc del sinistre per intoxicació lleu causada per fum. No va ser necessari el seu trasllat a cap centre hospitalari.