Interior

El conseller Puig assisteix al 50è aniversari de la policia local de Sant Vicenç dels Horts

query_builder   30 setembre 2011 21:50

event_note Nota de premsa

El conseller Puig assisteix al 50è aniversari de la policia local de Sant Vicenç dels Horts

FOTO 1
El conseller d’Interior, Felip Puig, ha assistit aquesta tarda a l’acte del 50è aniversari de la policia local de Sant Vicenç dels Horts.
 
El conseller ha defensat el paper de la policia com a garant d’”un país que vol ser lliure” i ha manifestat el compromís “col·lectiu” del Govern i dels ajuntaments perquè “allò que volem anar construint, el nostre propi cos de la policia de Catalunya, les policies locals i els Mossos d’Esquadra, ha de tenir millor condicions, i hi farem una nova llei i hauran més recursos, i a partir de demà hi hauran més Mossos d’Esquadra”.
 
Per la seva banda, l’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras, ha dit que aquest era un homenatge “necessari” i “un compromís públic” envers els cossos de seguretat i la ciutadania. En aquest sentit, ha destacat que “la seguretat pública és un pilar de l’Estat del Benestar”.
 
En l’acte també han participat la regidora de Seguretat i Protecció Civil, Marta Sugrañes, i l’inspector cap de la Policia Local, Xavier Santajuliana. L’inspector cap ha reconegut la feina dels agents que dia a dia treballen pel muncipi i ha destacat que “som una organització al servei de Sant Vicenç dels Horts, però també formem part del sistema de seguretat pública d’un país, formem part del sistema de seguretat pública de Catalunya, i aquesta pertinença l’entenem com una necessitat vital en termes de millora de la qualitat, coordinació i servei a la ciutadania”.
 
També han assistit, entre d’altres, el delegat territorial del Govern, Salvador Jorba; el director general d’Administració de Seguretat, Andreu J. Martínez, i el subdirector general de Coordinació de la Policia, Joan Carles de la Monja.
 
En el transcurs de l’acte, s’han lliurat 28 plaques commemoratives a agents, agutzils i vigilants nocturns retirats o ja desapereguts amb l’objectiu de reconèixer els anys de servei al poble.
 
 
 
 
 
 

1  

Fitxers adjunts

FOTO

FOTO
JPG | 3570