Delegació a Madrid

Espectacle musical, titelles i contacontes composen la programació infantil del Centre Cultural Blanquerna

query_builder   19 setembre 2011 18:12

event_note Nota de premsa

Espectacle musical, titelles i contacontes composen la programació infantil del Centre Cultural Blanquerna

 
Del 22 d’octubre al 17 de desembre de 2011 en versió bilingüe
 
A partir del 22 d’octubre i fins el 17 de desembre de 2011, el Centre Cultural Blanquerna (c/Alcalá, 44 / www.ccblanquerna.cat), seu cultural de la delegació de la Generalitat de Catalunya a Madrid, organitza una nova edició de la seva programació infantil.
Espectacle musical, titelles, contacontes i altres activitats tindran lloc els dissabtes pel matí adreçades als nens a partir dels 3 anys. Cada sessió és bilingüe, per la qual cosa es presentarà en la seva versió en català a las 11: 30h i en castellà a les 12:30h.
Dissabte 22 d’octubre. “Mira i escolta: Mozart!” (Espectacle musical amb titelles de taula) d’ Alehop produccions.  
Audició musical basada en la coneguda òpera “La flauta màgica” de Mozart que es presenta per als més petits en format de conte representat per titelles de taula i on la música en viu actua com a fil conductor de la història. Interpretat per titelles que canten i actuen acompanyades per la música en directe d’un pianista, la història combina la màgia i la dolçor dels contes amb les melodies de Mozart.
Dissabte 19 de novembre. “Agafo la motxilla” (Espectacle amb instruments de corda) del grup Quartet Colors
Un espectacle on els protagonistes són els instruments del quartet de corda. Amb l’excusa d’un petit viatge per llocs molt familiars per als més petits (una granja, el bosc, la platja, etc) ofereixen un repàs dels temes més propers als infants alhora que observen les característiques pròpies de la família de corda fregada i de cadascun dels instruments que la formen.
 
Dissabte 17 de desembre. “Els sons de l’Univers” (Contes amb instruments ètnics) a càrrec de Xevi Compte
A través d’un conte els nens i les nenes descobreixen un nou univers sonor a partir de diferents instruments ètnics: bols tibetans, monocordi, saltiri, gong xinès, diapasons i cant d’harmònics. La narració, enriquida en directe pel piano i algunes cançons, condueix els menuts fins a un món màgic de sons desconeguts i extraordinaris.