Servei Català de Trànsit

Balanç incidències més destacades del cap de setmana del 21 al 23 d'octubre

Fins a les 20.00 h d'aquest diumenge, no hi ha hagut cap víctima mortal a les carreteres i autopistes catalanes

query_builder   23 octubre 2011 19:59

event_note Nota de premsa

Balanç incidències més destacades del cap de setmana del 21 al 23 d'octubre

Fins a les 20.00 h d'aquest diumenge, no hi ha hagut cap víctima mortal a les carreteres i autopistes catalanes

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la xarxa viària interurbana no ha registrat cap accident mortal des de les 15.00 h de divendres 21 fins a les 20.00 h de diumenge 23 d’octubre.
 
Pel que fa a les afectacions viàries, al llarg d’aquest diumenge només hi ha hagut retencions destacables a l’Eix de Llobregat o C-16, amb 4 km de retencions entre  Guardiola de Berguedà i la Nou de Berguedà en sentit sud i a la C-58, en un tram de 8 kmentre Terrassa i Sant Quirze del Vallès també en sentit sud. En aquesta via, un accident ha obligat a restringir parcialment la circulació en sentit Barcelona a l’alçada de Sabadell cosa que ha comportat més problemes. A banda d’aquestes incidències, a primera hora de la tarda també hi ha hagut complicacions a l’autopista AP-7, derivades d’un accident que ha obligat a restringir la circulació en sentit Barcelona a l’altura de Vilafranca del Penedès fet que ha ocasionat fins a 5 km de lentitud i aturades. A la mateixa AP-7, l’avaria d’un vehicle a Martorell ha obligat a tallar un carril en sentit Barcelona i ha provocat 3 km de retencions.
 
El cap de setmana també ha estat marcat pels problemes circulatoris derivats de la celebració del de l’edició 47 del Ral·li RACC Catalunya – Costa Daurada, una prova automobilística que ha obligat a tallar diverses carreteres de la xarxa secundària de set comarques: el Tarragonès, la Terra Alta, el Baix Camp, el Priorat i la Ribera d’Ebre, a la demarcació de Tarragona, i lesGarrigues i el Segrià, a la demarcació de Lleida.
 
A més, tant ahir al matí com aquest matí s’han registrat fins a 10 km de retencions a la Ronda Litoral o B-10, pks 4-14, a Barcelona per volum de trànsit a la sortida de Can Tunís, on la Guàrdia Urbana ha restringit l’accés.
 
Quant a divendres a la tarda, hi va haver problemes de mobilitat sobretot a primera hora, a l’àrea metropolitana de Barcelona, tot i que van ser els habituals.  Pel que fa a d’altres incidències, cal destacar les següents:
 
-          A la C-31 a Vilanova. Un accident va obligar a tallar la calçada en ambdós sentits de la marxa.
 
-          A la N-340 a l’Arboç. Tallada en ambdós sentits per una manifestació.
 
-          A la BV-5303. Tallada en ambdós sentits per un accident que va ocasionar un ferit greu i 3 lleus.

1  

Fitxers adjunts

Nota en pdf

Nota en pdf
PDF | 86