Delegació a Girona

Els Serveis Territorials d'Ensenyament i Tribuna de Girona impulsen el cicle de "Converses pedagògiques"

query_builder   24 octubre 2011 10:27

event_note Nota de premsa

Els Serveis Territorials d'Ensenyament i Tribuna de Girona impulsen el cicle de "Converses pedagògiques"

Els Serveis Territorials d’Ensenyament i Tribuna de Girona han organitzat la primera edició de les Converses pedagògiquesde tardor amb l’objectiu de fomentar el debat pedagògic entre el col·lectiu d’ensenyants de les comarques gironines.
 
La propera conversa tindrà lloc el proper 9 de novembre a les 6 de la tarda, i els ponents Jaume Fàbrega i Joaquim Bosch que exposaran el tema “Empresa i Formació Professional”.
 
Cada conversa consisteix en l’exposició d’un tema i, si escau, la presentació d’una experiència per part de docents en actiu. Aquest contingut emmarca i centra el debat posterior. Cada una farà referència a una etapa (o tipologia d’estudis) diferent del sistema educatiu de forma que hi queden representades la Infantil, la Primària, la Secundària Obligatòria, la Formació Professional i el Batxillerat.
 
Les sessions es faran a Girona, a la sala d’actes de l’espai Caixa (plaça del Poeta Eduard Marquina) a la tarda. Les següents converses estan previstes pels dies 9 i 16 de novembre. Aquesta darrera anirà a càrrec de Jesús Prujà i Pilar Gómez, sota el títol “Les PAU i la preinscripció universitària”. El mes de setembre van tenir lloc dues converses pedagògiques.