Protecció Civil

Protecció Civil ha emès un avís de PREALERTA el Procicat per un accident múltiple amb un autocar implicat

query_builder   24 octubre 2011 16:53

event_note Nota de premsa

Protecció Civil ha emès un avís de PREALERTA el Procicat per un accident múltiple amb un autocar implicat

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat ha emès un avís de prealerta del pla d’actuació del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) perl’accident d’un autocar i vuit vehicles al punt quilomètric602,5 de l’A2 en sentit Lleida, al terme municipal de Sant vicenç dels Horts. Com a conseqüència de l’accident hi ha un ferit greu i vuit de lleus, traslladats tots ells a diferents hospitals. A l’autobús, de la companyia ALSA i que cobreix la línia Barcelona-Berga, no s’ha registrat cap ferit.
 
En aquests moments, els 32 passatgers de l’autobús implicat han estat recollits per un altre autocar de la mateixa companyia i s’ha tancat la prealerta del PROCICAT.
 
El SEM ha enviat 4 unitats i l’helicòpter medicalitzat i ha assistit a 9 afectats, 1 d’estat greu que ha estat traslladat a l’hospital de Bellvitge, 4 en estat lleu traslladats al Moises Broggi, 3 en estat lleu traslladats l’hospital Sant Joan de Déu de Sant Boi i 1 alta in situ.
 
El Servei Català de Trànsit informa que l’accident s’ha produït cap a les 14.54 hores, i entre les 15.02 i les 15.36 hores, l’A-2 ha estat tallada a Sant Vicenç dels Horts, en sentit Lleida provocant 3 km de retenció.  Entre les 15.36 i les 15.50 hores l’A-2  s’ha tallat només 1 carril a Sant Vicenç dels Horts en sentit Lleida, provocant 7 km de retenció entre Cornellà i Sant Vicenç dels Horts.  
 
Els Bombers de la Generalitat han enviat 3 dotacions.