Oficina del President

El president Mas agraeix a Telefónica que "apostés clarament perquè Catalunya i Barcelona es transformin en capital mundial de la telefonia mòbil"

· El cap de l'Executiu ha inaugurat la nova seu corporativa de Telefónica a Catalunya

query_builder   25 octubre 2011 21:26

event_note Nota de premsa

El president Mas agraeix a Telefónica que "apostés clarament perquè Catalunya i Barcelona es transformin en capital mundial de la telefonia mòbil"

· El cap de l'Executiu ha inaugurat la nova seu corporativa de Telefónica a Catalunya

El president Mas, durant la visita a la nova seu de Telefónica
El president Mas, durant la visita a la nova seu de Telefónica
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha aprofitat l’acte d’inauguració de la nova seu corporativa de Telefónica a Catalunya per agrair a la companyia que es “mullés” i que “apostés clarament perquè Catalunya i Barcelona es transformin en capital mundial de la telefonia mòbil”.
 
El cap de l’Executiu ha destacat que a través de la capitalitat de la telefonia mòbil “podem aconseguir que Barcelona i Catalunya es converteixin en líders, en grans motors d’atracció de les noves tecnologies, de la telefonia en general i de la digitalització”. Artur Mas ha assenyalat que ”ens interessa de manera molt especial liderar a tot el món un àmbit tan important com aquest”.
 
El president Mas ha inaugurat aquesta tarda Torre Telefónica, la nova seu corporativa del grup. L’edifici, amb forma de rombe diamant, està situat al començament de l’avinguda Diagonal de Barcelona, en la zona d’influència del districte digital 22@. Obra de l’arquitecte Enric Massip-Bosch, disposa de 24 plantes i ha representat una inversió de 86 milions d’euros. Hi treballen 1.200 professionals i compta amb 5.000 metres quadrats destinats al Centre d’I+D, dedicat a la investigació d’aplicacions multimèdia i serveis d’Internet.
 
Durant el seu parlament en l’acte d’inauguració, el president Mas s’ha referit a l’edifici com “un nou símbol de la ciutat que formarà part de l’skyline de Barcelona” i ha afegit que “més que un símbol és clarament una aposta rotunda de Telefònica per la modernització” que significa que la companyia “té ganes de fer coses al país”.
 
El president també s’ha referit als 5.000 metres quadrats que es dedicaran a recerca i desenvolupament i ha remarcat la importància de la investigació per a la creació de patents i de nous productes. “Això és el que ens convé, que molta gent que aposta per la recerca tingui la capacitat de transformar-la en producte, perquè assegura el creixement del país i, per tant, la creació de llocs de treball”, ha reblat el president.
  
Torre Telefónica, a més d’acollir la seu corporativa del grup, serà la seu de Telefónica Digital, la nova unitat de negoci de la companyia, que té per objectiu aprofitar les oportunitats de creixement del món digital. Telefónica Digital també té seus a Silicon Valley (Califòrnia), Sao Paulo, Madrid, Londres i Tel Aviv. La nova seu també acollirà el projecte Wayra, una iniciativa destinada a promoure el talent jove en el camp de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. La planta baixa acull el Corporate Innovation Center, un centre de demostracions en el qual es donen a conèixer les últimes novetats tecnològiques aplicades a qualsevol tipus de dispositiu.
 
En l’acte també hi han intervingut l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el president de Telefónica, César Alierta, i el director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura. Entre els assistents es trobaven el conseller de Cultura, Ferran Mascarell; els expresidents de la Generalitat Pasqual Maragall i José Montilla, i el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve.
 
 

2  

Imatges

El president durant la visita a Telefónica

El president durant la visita a Telefónica 660

Foto de grup

Foto de grup 748