Interior

Felip Puig diu que "s'és policia les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any"

query_builder   28 octubre 2011 11:16

event_note Nota de premsa

Felip Puig diu que "s'és policia les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any"

FOTO
  • El conseller va presentar ahir el llibre Ser policia del comissari Joan Miquel Capell a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya
 
El conseller, que és l’autor del pròleg, va qualificar el llibre de “curiós” i va destacar que “demostra clarament que s’és policia anant d’uniforme, però també no estant de servei, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any”.
 
Ser policia és un llibre que reflexiona sobre la professió, el funcionament i la formació d’una policia moderna. L’autor, el comissari Joan Miquel Capell, és cap de la Comissaria General Territorial, porta al cos més de 25 anys i forma part de la primera promoció dels Mossos d’Esquadra. Capell va expressar la seva voluntat que “aquest llibre contribueixi a normalitzar la professió i millorar el prestigi de  la policia”.
 
A la presentació van assistir la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Núria Aymerich; el secretari general del departament, Xavier Gibert; el director general de la Policia, Manel Prat; el director general d'Administració de Seguretat, Andreu Joan Martinez, i l’assistent de Direcció de Plataforma Editorial, Míriam Iglesias, entre d’altres.