Delegació a Tarragona

El delegat del Govern a Tarragona fa la cloenda de la I Trobada del Taller d'Emprenedors del Fòrum Cívic del Camp

query_builder   2 novembre 2011 19:31

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern a Tarragona fa la cloenda de la I Trobada del Taller d'Emprenedors del Fòrum Cívic del Camp

El delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, ha fet la cloenda de la I Trobada del Taller d’Emprenedors del Fòrum Cívic del Camp. L’acte, que ha comptat amb la presència d’un centenar d’empresaris de les comarques de Tarragona ha servit per posar en marxa aquest taller, que té com a objectiu establir un punt de trobada pels emprenedors.
El delegat del Govern ha felicitat el Fòrum Cívic del Camp per la posada en marxa d’aquesta nova iniciativa “que ha de servir per posar en comú idees i propostes entre les persones que ja tenen empreses i els nous emprenedors”.
Durant l’acte s’ha celebrat un col·loqui entre els assistents i tres candidats a les eleccions del proper 20 de novembre: Jordi Jané, de CiU, Alejandro Fernández, del PP, i Anton Ferré, del PSC. El delegat ha volgut remarcar a la cloenda que “cal reivindicar i dignificar més el paper dels polítics. Serà la política la que ens farà superar la crisi i seran els polítics els que, amb les seves decisions, hauran de crear les eines per fer que el país torni a funcionar. Crec que és un bon moment per trencar amb la demagògia i valorar en positiu la tasca que fan els polítics a totes les administracions”.

1  

Fitxers adjunts

Fotografia de l'acte

Fotografia de l'acte
JPG | 1237