Oficina del President

El president Artur Mas ha inaugurat els salons Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast

query_builder   14 novembre 2011 14:30

event_note Nota de premsa

El president Artur Mas ha inaugurat els salons Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast

El president de la Generalitat ha inaugurat, aquest matí, els salons Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast
El president Mas avui durant la inauguració
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Francesc Xavier Mena, ha inaugurat aquest matí els salons Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast, ubicats al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona i que l’han convertit en la Trobada de la Química Aplicada del Mediterrani.
 
Els tres certàmens, que se celebren des de l’any 2005, concentren la totalitat de l’oferta comercial, tècnica i científica d’aquest sector i estaran oberts fins al proper dia 18 de novembre. L’edició d’enguany, que ocupa els pavellons 4, 5, 6 i 7, coincideix amb la celebració de l’Any Internacional de la Química per les Nacions Unides per tal de commemorar el centenari del Premi Nobel de Química, concedit l’any 1911 a Marie Curie.
 
A la visita inaugural també han acompanyat al president l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín; el president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet; el president d’Expoquimia, Rafael Foguet; el president d’Eurosurfas, José Luis Diloy, i el president d’Equiplast, Vicenç Mateu.
 
 
 
 
 

1  

Imatges

El president Mas ha inaugurat avui els salons Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast

El president Mas ha inaugurat avui els salons Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast 33