Salut

La vaga convocada pel sindicat de la CGT té una incidència pràcticament nul·la

query_builder   18 novembre 2011 13:33

event_note Nota de premsa

La vaga convocada pel sindicat de la CGT té una incidència pràcticament nul·la

 
La vaga convocada pel sindicat Confederació General del Treball (CGT) ha tingut un seguiment del 0’36%.
Seguiment vaga
 
 
 
 
L’Ordre de serveis mínims, que es pot consultar al web del Departament d’Empresa i Ocupació, garanteix el funcionament normal dels serveis d’urgències a l’atenció primària, als centres extrahospitalaris i als hospitals, així com al transport sanitari urgent. Alhora, també queden garantits els tractaments de radioteràpia i quimioteràpia i l’activitat quirúrgica inajornable.
Pel que fa a l’atenció no urgent o ajornable, l’activitat sanitària que es pot veure afectada per la vaga inclou les visites als metges de família o especialistes i les operacions no urgents. Tot i així, els professionals sanitaris i els equips directius dels centres estan fent el possible per minimitzar l’impacte.
 
Malgrat que els centres sanitaris tenen l’obligació de comunicar qualsevol canvi de dia i/o hora als usuaris afectats, des del Departament de Salut es recomana als ciutadans que tinguin algun tipus d’activitat sanitària programada per al 18 de novembre que truquin al centre corresponent per confirmar si la seva visita s’ha reprogramat. En cas de dubte, poden demanar informació al número de telèfon de Sanitat Respon, 902 111 444.
 
Així mateix, el Departament de Salut manifesta el seu respecte a l’exercici del legítim dret de vaga dels treballadors.

1  

Fitxers adjunts

Quadre de seguiment de la convocatòria de vaga del 18/11/2011

Quadre de seguiment de la convocatòria de vaga del 18/11/2011
PDF | 14