Bombers

Els Bombers de la Generalitat treballen en la recerca d'una persona desapareguda a Campdorà (Gironès)

query_builder   19 novembre 2011 14:10

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat treballen en la recerca d'una persona desapareguda a Campdorà (Gironès)

 
Els Bombers de la Generalitat busquen una persona desapareguda des de la mitjanit de dimarts dia 15 de novembre a Girona, a la població de Campdorà.
 
Segons les primeres informacions, es tracta d’un home de 73 anys, veí de Sarrià de Ter, que va sortir dimarts al matí a buscar bolets per la zona. Van ser els mateixos familiars que van donar l’alerta el mateix dimarts a la nit en veure que ho havia tornat.
 
 
En el moment de la desaparició l’home duia uns pantalons de color fosc, una jaqueta blava i una gorra.
 
El dispositiu de recerca està format per 16 dotacions dels Bombers de la Generalitat, una patrulla dels Mossos d’Esquadra, una patrulla de la policia local, membres de l'Associació de Defensa Forestal (ADF), del Cos d'Agents Rurals, Creu Roja i 145 voluntaris municipals, entre d’altres. A més a més, hi participen 3 unitats canines, dues dels Bombers de la Generalitat i una dels Mossos d’Esquadra.
 
Segons les darreres informacions, fins ara s’han pentinat 13 zones i s’està realitzant una recerca intensiva que ha mobilitzat més de 180 persones. També s’està fent la recerca amb dues piragües al riu Ter.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 19 de novembre de 2011
14.05 hores