Bombers

Cinc persones ferides per inhalació de fum en un incendi d'habitatge a Lleida (Segrià)

query_builder   19 novembre 2011 20:28

event_note Nota de premsa

Cinc persones ferides per inhalació de fum en un incendi d'habitatge a Lleida (Segrià)

 
Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 17.45 hores, d’un incendi d’habitatge en un edifici situat a l’avinguda Garrigues, número 58, al municipi de Lleida.
 
El foc, que s’ha produït al cinquè pis d’un edifici de vuit pisos, ha cremat el 100% d’una habitació i també part de la cuina. D’altra banda, i causa de l’incendi, també ha resultat malmesa la instal·lació de les canonades del gas. Per aquest motiu s’ha avisat la companyia del gas, que ha tancat la clau de pas i s’ha fet càrrec de la incidència. Fins al moment es desconeixen les causes de l’incendi.
 
Com a mesura preventiva, la majoria dels veïns han estats evacuats excepte alguns, a partir del cinquè pis, que se’ls ha confinat fins que han finalitzat les tasques d’extinció.
 
A conseqüència de l’incendi, i segons informa el SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), cinc persones, tres adults i dos menors, han resultat ferides per inhalació de fum. D'aquestes, quatre són lleus i una menys greu i han estat evacuades a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.
 
Fins a lloc s’han desplaçat 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del SEM.
 
Val a dir que els Bombers de la Generalitat han controlat l’incendi a les 18.02 hores i que hores d’ara ja s’han retirat totes les dotacions atès que ja finalitzat les tasques d’extinció i inspecció.
 
Cerdanyola del Vallès, 19 novembre 2011
20.25 hores