Salut

Boi Ruiz rep el comissari europeu de Polítiques de Salut, John Dalli

query_builder   21 novembre 2011 17:56

event_note Nota de premsa

Boi Ruiz rep el comissari europeu de Polítiques de Salut, John Dalli

Boi Ruiz
 
El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha rebut aquest matí el comissari de Polítiques de Salut i Protecció als Consumidors de la Unió Europea, John Dalli, per tractar diversos temes sanitaris que s’estan impulsant tant a nivell català com europeu.
 
Entre els àmbits que s’han tractat amb més profunditat, han destacat els relatius a les mesures de prevenció i control del tabaquisme, l’assistència sanitària transfronterera, la seguretat del pacient, i la promoció de la Salut electrònica i de les TIC.
John Dalli, responsable del Programa europeu "Salut per al creixement" (2014-2020), dotat en 446 milions d’euros, ha mostrat especial interès en els projectes promoguts pel Departament de Salut tant a Catalunya com a nivell europeu. A banda, ha volgut conèixer el paper de l’administració catalana en alguns dels 40 projectes europeus en les quals Salut participa com a soci i, especialment, en els 13 que es lideren des de Catalunya.
 
L’han acompanyat el director de la Representació de la Comissió Europea i el Parlament Europeu a Barcelona, Manel Camós, dos membres de la Direcció General de Salut i Protecció als Consumidors europea, així com representats de Relacions Exteriors i del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.