Salut

El conseller de Salut presideix l'acte de lliurament dels Premis a l'Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona

query_builder   28 novembre 2011 20:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Salut presideix l'acte de lliurament dels Premis a l'Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona

Aquests premis reconeixen la tasca dels metges catalans que han destacat per la seva activitat professional
El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha presidit, aquest vespre, l’acte de lliurament de la vuitena edició dels Premis a Premis a l’Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.
 
Els Premis a l’Excel·lència Professional es donen des de 2004 i s’atorguen en el àmbits de medicina hospitalària, atenció primària, salut pública i mental, atenció sociosanitària, recerca biomèdica, educació mèdica i humanitats mèdiques.
 
Aquests premis es concedeixen anualment i són el reconeixement de la professió mèdica als metges i metgesses que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. En l’edició d’enguany s’ha incorporat, per primera vegada, la categoria de premis per a equips assistencials “per tal de poder reconèixer el lideratge i l’excel·lència dels metges que treballen en equip”.
 
El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona ha lliurat els Premis a quaranta-dos metges i a quatre equips assistencials de Barcelona que han destacat, a criteri dels jurats constituïts per metges de reconegut prestigi, per l’excel·lència i la qualitat en la seva activitat professional. Vegeu relació de metges i equips assistencials guardonats aquest any.