Educació

Signatura conveni 14.12.11

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, signa un conveni amb l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, per a la construcció de l'Escola Mediterrània

query_builder   14 desembre 2011 16:33

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, signa un conveni amb l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, per a la construcció de l'Escola Mediterrània

  • Rigau ha destacat la figura del Consorci de Barcelona, que “ens permet anticipar un compromís però també continuar treballant en els continguts educatius”
Signatura conveni
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha signat amb l’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, el conveni per a l’execució i posterior direcció de les obres de nova construcció de l’Escola Mediterrània. La titular d’Ensenyament ha agraït a Trias l’avançament de recursos per poder construir el centre i ha destacat el fet que Barcelona tingui l’únic consorci educatiu de Catalunya. Ha afegit que “aquest empara legal del Consorci de Barcelona ens permet anticipar un compromís de la conselleria, però també ens permet continuar treballant en els continguts educatius pels nois i noies de la ciutat”.
 
La titular d’Ensenyament també ha afirmat que “l’edifici escolar acull la casa del saber i permet transmetre coneixements als nois i noies perquè puguin esdevenir ciutadans cultes i autònoms. L’embolcall també és important”. També ha demanat a l’escola que facin participar a l’alumnat en el projecte perquè puguin “gaudir del procés de construcció”, atès que afectarà a tots els cursos i matèries.
 
Per la seva banda, l’alcalde de Barcelona ha remarcat que, amb la signatura d’avui del conveni de col·laboració amb la Generalitat per la construcció de l’escola Mediterrània, es compleix un compromís que va adquirir amb el barri de la Barceloneta, que era retornar-li l’escola pública que es va enderrocar l’any 2007. També ha fet referència al gest solidari que fa l’Ajuntament de Barcelona davant de la situació de dificultat econòmica que travessa la Generalitat, avançant els diners per poder executar l’obra.
 
 
 
14 de desembre de 2011
 

1  

Imatges

Signatura conveni 14.12.11

Signatura conveni 14.12.11 4443