Delegació a Barcelona

El delegat del Govern participa al 'sopar solidari' de la Fundació ARED

query_builder   2 desembre 2011 11:37

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern participa al 'sopar solidari' de la Fundació ARED

Associació ARED
El dia 1 de desembre la Fundació ARED, acrònim d’Associació per a la Reinserció de Dones, ha celebrat una nova edició del ‘sopar solidari’, que ha comptat amb la participació del delegat del Govern, Salvador Jorba.
 
Jorba ha destacat durant el seu parlament la tasca ‘de referència’ que desenvolupa aquesta entitat dedicada a promoure la reinserció social i la llarga llista de premis de reconeixement que ha obtingut, l’últim dels quals ha estat el Premi Josep Parera, atorgat per l’Obra Social de la Caixa Penedès, a proposta del propi delegat. Aquest guardó reconeix públicament la trajectòria de 10 o més anys de persones i organitzacions socials distingides per la seva dedicació al servei del desenvolupament comunitari.
 
Aquesta organització va néixer el 1994 als soterranis del Centre Penitenciari Wad Ras (Barcelona) com a projecte compartit entre persones que lluitaven per una vida digna: cinc dones privades de llibertat, una voluntària i una monitora de confecció, Teresa Rodríguez, que avui presideix la fundació. Després de 17 anys de rodatge, atenent majoritàriament dones procedents de centres penitenciaris i serveis socials, ha aconseguit la reinserció laboral i social de centenars de persones.